Loading color scheme

Lancering van de eerste Sneltestbus in Vlaanderen

Nieuw initiatief wil druk op testfaciliteiten verlichten én binnen het kwartier weet u of u besmet bent

Een mogelijke coronabesmetting op uw werkvloer of binnen uw gezin en u wil snel weten of er nog meer medewerkers of familieleden geïnfecteerd zijn? Dan komt de Sneltestbus uw richting uit, met gekwalificeerd personeel én betrouwbare sneltesten aan boord. De zorgsector kan het aantal tests niet meer tijdig verwerken. Daar willen wij mee een oplossing bieden. Binnen het kwartier weet u het resultaat. Nu al kunt u onze Sneltestbus op locatie laten komen. Vanaf maandag zijn we op vaste locaties terug te vinden waar iedereen welkom is mits reservatie.

Een bus werd ingericht als mobiel testcentrum, volledig volgens de veiligheidsregels, met gekwalificeerd medisch personeel aan boord. We moeten en zullen snel schakelen en beschikken over een ploeg die 24 uur op 24, 7 dagen op 7, klaar staat om op de baan te gaan én te testen. We gebruiken hiervoor de sneltesten van Abbott waarvan we bevestiging kregen van onder andere UZ-Leuven dat een positieve test betrouwbaar is. Voorlopig starten we met één bus, maar we kunnen opschalen naar 25 Sneltestbussen op heél korte termijn. Hiervoor zijn de nodige voorbereidingen reeds getroffen.

De kostprijs voor een test is €80 excl. btw. Er kan ter plaats met Bancontact betaald worden of bedrijven ontvangen een factuur. Bij groepsaankopen wordt er een verlaagd tarief voorzien.

Maak een afspraak om bij u in uw bedrijf, school of overheidsorganisatie langs te komen. Of maak een afspraak op 1 van onze vaste locaties.